Avís legal

A continuació mostrem els Termes i condicions d’ús d’aquesta pàgina web i dels seus serveis associats, però abans, en compliment de la llei 34/2002, d’11 de juliol, de Servicios de Sociedad de la Información y Comercio Electrónico i a mode de presentació volem que sàpigues que aquesta pàgina web és propietat de:

Associació Filigrana, per la diversitat afectiva, sexual i de gènere

NIF: G67041798

Plaça d’en creus, 1, 2n 3a, 08241, Manresa

AL UTILITZAR AQUEST LLOC, VOSTÈ ACCEPTA AQUESTES CONDICIONS D’ÚS. EN CAS QUE VOSTÈ NO ESTIGUI D’ACORD AMB AQUESTES CONDICIONS D’ÚS, SI US PLAU, NO UTILITZI AQUEST LLOC O ELS SERVEIS QUE EL MATEIX LI OFEREIX. GRÀCIES.

1. L’acceptació d’aquests termes del servei (“TERMES I CONDICIONS D’ÚS”) és un acord legal vinculant entre vostè i el propietari del lloc web en referència al lloc web i tots els productes o serveis disponibles del lloc web. Si us plau, llegeixi aquests TERMES I CONDICIONS D’ÚS detingudament. En accedir o utilitzar aquest lloc web, vostè expressa el seu acord amb els termes del servei.

2. Actualització dels Termes del Servei. Tot i que intentarem notificar-ho quan es realitzin canvis importants als presents TERMES I CONDICIONS D’ÚS, vostè haurà de revisar periòdicament la versió vigent més actual dels termes i condicions d’ús. El propietari del lloc web, segons estimi convenient, pot modificar o revisar aquests TERMES I CONDICIONS D’ÚS i polítiques en qualsevol moment, i vostè accepta que quedarà vinculat per aquestes modificacions o revisions.

3. Les presents Condicions del servei s’apliquen a tots els usuaris del lloc web, inclosos els usuaris que participin aportant continguts tals com imatges, informació i altres materials o serveis en el lloc web.

4. El propietari del lloc web es reserva el dret a modificar qualsevol aspecte del lloc web en qualsevol moment.

5. La titularitat dels continguts, respostes i comentaris introduïts pels usuaris pertanyen als seus corresponents autors. El propietari del lloc web no es responsabilitza de les opinions emeses pels autors dels citats continguts i té dret a suprimir-los si ho considera oportú.

6. Les marques de tercers que eventualment poden aparèixer en aquest lloc web, pertanyen als titulars d’aquestes.

7. A menys que s’especifiqui el contrari, els continguts que publica Associació Filigrana, per la diversitat afectiva, sexual i de gènere. En aquesta pàgina web, estan llicenciats sota LLICENCIA CC. Pot trobar més informació sobre la llicència al següent enllaç http://creativecommons.org/licenses/

8. El propietari del lloc web fa tot el possible per garantir la seguretat dels usuaris de la mateixa i per tant procura mantenir-la actualitzada, però no es responsabilitzarà de virus troians o altres tipus d’atac informàtic que pugui rebre l’usuari per fer ús de la present pàgina web i els seus serveis. Et recomanem que tinguis activats els teus programes de protecció com antivirus i firewalls.

9. Tot el que no es detalli al present avís legal, serà d’aplicació la legislació espanyola i en concret, la de la comunitat autònoma de Catalunya. Pel fet d’acceptar aquestes condicions generals, s’entén que en cas que sorgeixi algun conflicte, renúncies al tribunal que et correspondria habitualment i et sotmets als jutjats i tribunals de Barcelona.